Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Τι συμβαίνει όταν σπάσουμε ένα αβγό σε βάθος 20 μέτρων;



Το σπάσιμο ενός αβγού είναι κάτι εντελώς συνηθισμένο. Το κάνουμε καθημερινά για να φτιάξουμε μια ομελέτα ή να μαγειρέψουμε κάτι.

Τι θα συνέβαινε όμως αν προσπαθούσαμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα όχι στην κουζίνα μας αλλά στο βυθό της θάλασσας;


Θα άλλαζε κάτι η πίεση του νερού; Θα συμπεριφερόταν ο κρόκος και το ασπράδι με τον ίδιο τρόπο; Το βίντεο αυτό μας λύνει την απορία!