Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Νέα φωτογράφιση για την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια της συλλογής γνωστού οίκου κοσμημάτων και μιλάει στο περιοδικό LIFE.


Μετά από 20 χρόνια στη showbiz, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός ξεκαθαρίζει: «Θα έλεγα ότι τα συναισθήµατα είναι µοιρασµένα. Όµως, θέλω πάντα να θυµάµαι τις ευχάριστες στιγµές και αυτές θα κρατήσω», ενώ από την τηλεόραση, την παρουσίαση, το θέατρο, τον κινηµατογράφο, το ραδιόφωνο και το modeling, τομείς με τους οποίους έχει ασχοληθεί με επιτυχία, ξεχωρίζει: «Όλα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αν όµως έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω κάτι απ’όλα, θα διάλεγα το θέατρο».

Η Ζέτα Μακρυπούλια, επίσης, δεν παραλείπει να σχολιάσει την οικονομική κρίση που χτύπησε τη χώρα τα τελευταία χρόνια: «Παρ’ ότι τα πράγµατα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα, δεν παύω να είµαι αισιόδοξη ότι κάποια στιγµή το κλίµα θ’ αλλάξει. Ως λαός, είµαστε και έξυπνοι και εργατικοί, παρά την λανθασµένη εικόνα που έχουµε δείξει προς τα έξω».

Όσον αφορά το πόσο επηρεάστηκε η ίδια από αυτή την κρίση, παραδέχεται: «∆ε νοµίζω ότι υπάρχει κάποιος που να µην έχει επηρεαστεί από την κρίση. Όπως όλοι, λοιπόν, έτσι και εγώ. Η οικονοµική κρίση, καθώς έχει τη µορφή αλυσίδας, µας έχει επηρεάσει όλους».




newsbeast.gr